Ubrzo će Severina napokon održati veliki koncert u svom rodnom gradu, a upravo zbog njega, 6.prosinca, na jednu će se večer otvoriti vrata inače zatvorene splitske Arene.

Ubrzo će Severina napokon održati veliki koncert u svom rodnom gradu, a upravo zbog njega, 6.prosinca, na jednu će se večer otvoriti vrata inače zatvorene splitske Arene. Ovim nastupom regionalna zvijezda završit će turneju ´Dobrodošao u klub´, službeno najuspješniju u njezinoj karijeri. Gledatelji inMagazina saznat će kakav spektakl najavljuje u Splitu.

Nakon trijumfa na Splitskom festivalu, jedna od hrvatskih klapa koja je izdala najviše hitova, splitska klapa Rišpet u prosincu objavljuje svoj album prvijenac pod nazivom ´Kad je pošla ća´. Ekipa inMagazina prva je preslušala nove pjesme najpoznatijeg klapskog autora u Hrvatskoj, Pere Kozomare.

Nogometni klub Hajduk na svoj će se način oprostiti od preminulog pjevača Vinka Coce. Dva sata prije subotnje utakmice s Istrom održat će se koncert naziva ´Hajduk i prijatelji Vinku Coci´, a kako će izgledati sjećanje na trogirskog slavuja doznala je ekipa inMagazina.
Gledatelji će doznati kako se priprema ukusni složenac ´à la sarma´ koji inMagazin predlaže za sutrašnji ručak.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju