Jedan od najpoželjnijih domaćih modela, Vlaho Arbulić i bivša ljubav Gorana Ivaniševića, nedavno su postali roditelji kćerkice Luce, a mladi otac ovih dana kreće u pohod na glazbene top ljestvice.

Jedan od najpoželjnijih domaćih modela, Vlaho Arbulić i bivša ljubav Gorana Ivaniševića, nedavno su postali roditelji kćerkice Luce, a mladi otac ovih dana kreće u pohod na glazbene top ljestvice. inMagazin premijerno donosi detalje njegovog novog videospota, a Vlaho je pokazao i svoju nježniju stranu - otkrio je kako se snalazi u ulozi brižnog oca.

Ravno iz Tel Aviva Edo Maajka je sletio na krov zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti. Naime, tamo je nakon dvije godine pauze ovaj reper održao koncert. S obzirom na atmosferu dalo se zaključiti kako je uistinu nedostajao hrvatskoj publici. A ekipi inMagazina Edo je povjerio što mu najviše nedostaje u Izraelu, kako se nosi s negativnim komentarima te hoće li nastaviti graditi karijeru na tekstovima socijalne tematike.

Ovaj vikend održalo se veliko prvenstvo u spravljanju fiš paprikaša u Slavonskom Brodu. Više od osamdeset ekipa natjecalo se za titulu najboljeg. Ekipa inMagazina provjerila je koja je tajna dobrog fiša, kakav fiš mora biti da bi bio najbolji te zašto se svi slažu u tome da se u ovom jelu oslikavaju cijela Slavonija i Baranja.