UTORAK 17.25

Iako smo tek zakoračili u 2014., sa sigurnošću možemo reći da će ovu godinu neki poznati Hrvati zauvijek pamtiti. Riječ je o onima koji će u idućim mjesecima postati roditelji. U ovom prilogu gledatelji će doznati tko od poznatih očekuje rođenje prvog djeteta, tko je za bebu već odabrao ime te jesu li poznate trudnice prestale raditi ili ''drugo stanje'' nije poremetilo njihove poslovne planove.

Zlatko Pejaković ove godine obilježava 45 godina glazbene karijere. Pjevač zabavne glazbe u svojoj je prvoj fazi bio pravi rocker, a davne 1974. nastupio je i na Euroviziji. Novinarki Anji Stevović otkrio je kakvu je ponudu tada dobio od menadžera grupe Pink Floyd, kako su nastale "Čerge" te koji je hit Zdravka Čolića bio njemu namijenjen!

Irene Mihalić novoizabrana je članica Bundestaga za stranku ''Zeleni''. Ova političarka hrvatskog podrijetla zbog posla se privremeno preselila u Berlin te iz lokalne politike prešla u središte političke moći. Iako je posljednji put bila u Hrvatskoj još kao djevojčica, Irene je novinarki Ivani Nanut otkrila kada će ponovno posjetiti Lijepu našu te čime se bavila 20 godina prije nego što je ušla u politiku.