Danijela Martinović zajedno s ekipom inMagazina posjetila je Malu kuću u Petrinji. Popularna pjevačica priredila je iznenađenje mališanima s poteškoćama u razvoju, došavši na njihov disco limač party.

Danijela Martinović zajedno s ekipom inMagazina posjetila je Malu kuću u Petrinji. Popularna pjevačica priredila je iznenađenje mališanima s poteškoćama u razvoju, došavši na njihov disco limač party. Kako su reagirala dječica, što se pjevalo te tko je postao Danijelina simpatija, pogledajte u emisiji inMagazina.

Nekadašnja zvijezda Teensa koja se okušala i na Eurosongu, laganim se koracima vraća na estradno nebo. Claudije Beni zasigurno se mnogi još uvijek sjećaju, iako je na sceni nije bilo gotovo deset godina. Gdje je bila i što je radila svo to vrijeme, otkrila je ekipa inMagazina.

Igrači rone na dah, umjesto kaciga nose maske, klizaljke su zamijenili perajama te manjim palicama udaraju pod vodom. Da, dobro ste čuli! Riječ je o podvodnom hokeju, sportu koji postaje sve popularniji i u Hrvatskoj. Kako se igra hokej pod vodom, doznat ćete u prilogu inMagazina.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju