U rubrici ´Petkom s Petkom´ gledatelji će vidjeti kakva je iznenađenja poznati voditelj priredio pjevaču Borisu Novkoviću.

U rubrici ´Petkom s Petkom´ gledatelji će vidjeti kakva je iznenađenja poznati voditelj priredio pjevaču Borisu Novkoviću. Boris Novković je hrvatski pjevač, skladatelj i kantautor koji potječe iz glazbene obitelji: oca Đorđa koji je bio autor zabavne glazbe i majke Ozane koja je profesorica glazbe. U svojoj bogatoj karijeri može se pohvaliti 11. mjestom na pedesetom Eurosongu u Kijevu, gdje je predstavljao Hrvatsku.

Već su oduševili redatelja Dejana Aćimovića i producenta Nikšu Bratoša, a sada su u pohodu na širu publiku. Oni su dubrovački bend ´Silente´, po mnogima najtalentiraniji mladi glazbenici na sceni. Da je stvarno tako, gledatelji će se uvjeriti u inMagazinu.

Hrvatsko Zagorje dalo je dvije povijesne ličnosti: Josipa Broza Tita i Franju Tuđmana. U selima međusobno udaljenim svega 21 kilometar nalaze se njihove rodne kuće. InMagazin će gledatelje odvesti na obje lokacije kako bi vidjeli mjesta u kojima su napravili prve korake.