Pobjedom Petra Graše sinoć je završen 55. Splitski festival. Ipak, glavne zvijezde nisu bili natjecatelji, već Severina.

Pobjedom Petra Graše sinoć je završen 55. Splitski festival. Ipak, glavne zvijezde nisu bili natjecatelji, već Severina, koja je finalnu večer pratila iz VIP lože u društvu dečka Igora Kojića i trogodišnjeg sina. Dok je maleni Aleksandar mirno sjedio u Igorovu krilu, sportski menadžer i pjevačica izmjenjivali su zaljubljene poglede i poljupce. Sve pikanterije iz backstagea trodnevne glazbene fešte na Prokurativama donosi vam naš Gordan Vasilj.

Nina Badrić proteklog je vikenda proslavila 43. rođendan, a svoju rođendansku tortu podijelila je i s našom ekipom. Tom prilikom ispričala nam je sve o pjesmi ''Više smo od prijatelja'', novom albumu, ali i ljubavi. Pjevačica nam je, naime, rekla da u njezinu životu postoji netko tko joj je više od prijatelja.

Svečanim programom naziva "Slavonijo, zemljo plemenita" na ljetnoj pozornici Strossmayerova parka u Đakovu sinoć su zatvoreni 49. Đakovački vezovi. Djevojke, snaše, momci i bećari pokazali su svoje najbolje ruho, a pjevalo se i plesalo Slavoniji u čast. S bećarima i snašama družila se i naša ekipa.

Najpoznatiji hrvatski skijaš Ivica Kostelić od 365 dana ima tek 20 za odmor. A zadnjeg dana svojeg godišnjeg odmora našoj je ekipi dao ekskluzivni intervju. Razgovarali smo o supruzi Elin, malenom Ivanu i planovima za budućnost. Slavni je skijaš progovorio i islandski. No početak razgovora rezerviran je za Ivičinu novu strast - jedrenje.

Iako tijekom ljetnih mjeseci ne nastupa, već bježi s obitelji u svoju Velu Luku, Oliver Dragojević koncerte humanitarnog karaktera ipak ne odbija. U pulskoj Areni, uz kolege, sestre Husar, Alana Hržicu te brojne druge, nastupio je na koncertu za pomoć nadarenoj djeci koja nemaju sredstava za nastavak školovanja. Bila je to večer ispunjena ljubavlju. 


Ljeto je idealno vrijeme za razbibrigu i odmor, no čini se kako u svijetu mode nije baš tako opuštena atmosfera. Na pomolu je modni rat na dva kontinenta. Ugledni modni urednik Grgo Zečić, s adresom u New Yorku, kritizirao je domaće modne dizajnere koji mu nisu ostali dužni. O čemu je točno riječ, ali i kakve su kolekcije predstavljene za aktualne vruće mjesece, doznala je Maja Perica.

Užurban način života, stres i loša prehrana - sve su to razlozi zbog kojih se ljudi odlučuju za detoksikaciju organizma. Pet dama iz našeg sljedeće priče odlučilo je 21 dan živjeti prema pravilima programa Donat Detox MG te očistiti svoje tijelo. Vjeruju da će zdrave navike koje će usvojiti zadržati i nakon završetka programa.

Bliži se sezona godišnjih odmora. I dok mi razmišljamo koje praznike možemo spojiti kako bismo otputovali na željenu destinaciju, provalnici već znaju da će zbog naše neopreznosti imati pune ruke posla tijekom ljetne sezone. U okviru edukativne kampanje "Misli doma je najljepše" građanima Osijeka prezentirane su prednosti i koristi osiguranja kućanstva.

Bujna kosa, šminka jarkih boja, šareni trikoi, tajice, trake za kosu. U jednom popodnevu vratili smo se u 80-te godine prošlog stoljeća. Dukat i Be aktivi LGG Smoothie ujedinili su 80-te i aerobik. Kako je to izgledalo, pogledajte u današnjem inMagazinu.

U Podravkinoj kuhinji danas se priprema ukusna piletina s chilijem i bosiljkom.

 


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju