Mladi bendovi poput ´Mejaša´ dokaz su da je tamburica sve popularnija, a njihov hit ´Zorica´, osvojio je srca i starih i mladih.

Jastrebarsko se manifestacijom ´Jaskanske vinske svečanosti´ još jednom predstavlja širokoj javnosti kao grad iznimno bogate tradicije, koju kroz više od sedam stoljeća posebno krase tradicijski obrti, turizam i vinogradarstvo, koje je posljednjih godina svrstalo Plešivicu u sam vrh vinarstva. Posebna atrakcija bit će humanitarna gastronomska akcija ´Idemo na slatko´, u kojoj će vješti slastičari, članovi Udruge slastičara Hrvatske ispeći štrudlu od grožđa, dugačku čak 200 metara. I ove će godine svi posjetitelji moći uživati u odličnim vinima, a nastupit će i brojni poznati izvođači, između ostalih, ´Gazde´ i Ivan Zak. Djelić atmosfere gledateljima će donijeti ekipa inMagazina.

Mladi bendovi poput ´Mejaša´ dokaz su da je tamburica sve popularnija, a njihov hit ´Zorica´, osvojio je srca i starih i mladih. Našem su Davoru Gariću ´Mejaši´ predstavili svoj novi videospot za pjesmu ´Bolji nego ikad´ te otkrili više o svom poslovnom i privatnom životu.

Stoloravnatel, Oberfiškuš, Fiškuš, Popevač, Govorač, Vunbacitelj… Zvuče kao likovi iz Balada Petrice Kerempuha. No, ipak, riječ je o stvarnim i vrlo odgovornim funkcijama koje propisuju ´Križevački štatuti´ - najstariji hrvatski pisani bonton iz 18. stoljeća. Više o njima za vas je doznala ekipa inMagazina.