Jučerašnju proslavu Dana pobjede u Čavoglavama je posjetilo više od 100 000 ljudi. Atmosfera je bila ugrijana od ranih popodnevnih sati, a sve je kulminiralo velikim koncertom na kojem su okupljenima pjevali Marko Perković Thompson, Mate Bulić, Opća opasnost i ostali

Jučerašnju proslavu Dana pobjede u Čavoglavama je posjetilo više od 100 000 ljudi. Atmosfera je bila ugrijana od ranih popodnevnih sati, a sve je kulminiralo velikim koncertom na kojem su okupljenima pjevali Marko Perković Thompson, Mate Bulić, Opća opasnost i ostali. Bila je to zaista Hrvatska u malom jer su gosti stigli iz svih dijelova Lijepe naše, kao i dijaspore, a u Čavoglavama se sinoć dogodila i jedna javna prosidba.

Ekipa inMagazina jučer je bila i u Kninu u kojem je održana središnja proslava. Između ostalog doznali smo kako se tog 5. kolovoza 95´ sjećaju Goran Karan i Slavonske lole koji su pjesmom sinoć zagrijali Kninjane i njihove goste. Dašak slavljeničke atmosfere iz Knina donosi inMagazin.

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti na jedinstven je način proslavljen i u vojarni Zemunik, gdje je održan Dan otvorenih vrata. Zadrani i njihovi gosti uživali su u uzbudljivom aeromitingu koji je gledateljima oduzimao dah. Koja je to poveznica između Blanke Vlašić i akrobatske skupine "Krila Oluje" te zašto samo dva posto populacije može biti vojni pilot, saznat ćete u emisiji.