Rubrika inMagazina 'Petkom s Petkom' ovog petka slavi svoje jubilarno 50. izdanje. Voditelj Dalibor Petko za svoju je gošću odabrao legendarnu Josipu Lisac koja će otkriti zašto je i dalje buntovnica s razlogom

Rubrika inMagazina 'Petkom s Petkom' ovog petka slavi svoje jubilarno 50. izdanje. Voditelj Dalibor Petko za svoju je gošću odabrao legendarnu Josipu Lisac koja će otkriti zašto je i dalje buntovnica s razlogom, gdje se najbolje snalazi na aktualnoj domaćoj sceni te zašto se u svojoj karijeri nikad nije razodijevala. Je li ekipa uspjela iznenaditi i ovu gošću gledatelji će provjeriti već ovog petka. 'U dvije sezone emitiranja uspjeli smo prirediti više od 150 iznenađenja. Iako se isprva činilo da bi se ovakav format ubrzo mogao potrošiti, ispada da ljudi jako vole kad ne znaju što ih čeka. I još uvijek izvrsno reagiraju na to. Cijela ekipa nastoji pronaći najbolje goste, a u nastavku serijala trudit ćemo se još više iznenađivati sugovornike i naravno naše gledatelje', izjavio je autor rubrike Petko. Zbog koga je Josipi Lisac skoro stalo srce, tko su njeni mušketiri te sve informacije o njenom prvom samostalnom koncertu u pulskoj Areni, gledatelji će vidjeti u ovoj emisiji.

Kristijan Mutarello je stolar sa otoka Brača. I to ne bi bilo toliko zanimljivo da Kristijan ne izrađuje skulpturirani namještaj od drva bora i masline te da on ne izgleda potpuno originalno, maštovito i s mnoštvom detalja. Kristijanov je namještaj pun mašte. I koliko ga god dugo gledali, na njemu se svaki put može otkriti neki novi izrezbareni detalj.

Ne znate kako zavesti ženu? Neuspješni ste u udvaranju? Ne brinite se, i to se može naučiti. U školi zavođenja tečajeve organizira jedan mladi poslovni, ali i ljubavni par koji tvrdi: 'Nema toga koga mi ne možemo naučiti da bude zavodnik'. Kako je to moguće, gledatelji će pogledati u priči Ružice Đukić.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju