Novitetima za pse nikad kraja. Nakon aromaterapije, homeopatije, akupunkture, odjeće i nakita za pse red je došao na vrtić za pse.

 

Novitetima za pse nikad kraja. Nakon aromaterapije, homeopatije, akupunkture, odjeće i nakita za pse red je došao na vrtić za pse. U njemu ih, između ostalog, prva hrvatska psihologinja za kućne ljubimce može riješiti stresa i anksioznosti, a sve o njima gledatelji će saznati u priči Ane Vele.

Nikola Pokrivač ponovno ljubi. Nova - stara ljubav Katarina Dabelić ponovno je osvojila njegovo srce. U ekskluzivnom razgovoru za inMagazin Nikola je otkrio kako sad izgleda njegova obnovljena veza s Katarinom, planiraju li sljedeći korak i kakvi su im planovi za budućnost. Priču o ljubavi koja je na kraju ipak pobijedila gledateljima donosi Sanja Kuzmanović.

Jeste li znali da su pirane jako ukusne za jelo ako se priprave na brazilski način te da su opasne po život samo za vrijeme suše? Zoolog Mark O'Shea već 30 godina putuje po svijetu i proučava sve vrste reptila i zmija te je na tu temu napisao nekoliko knjiga i snimio dokumentarce. Mark obožava zmije, posebice kraljevske kobre i ne zamjera im što su ga ugrizle nebrojeno puta.