Svakog četvrtka u inMagazinu donosimo vam intervju s jednim od glumaca iz ´Zore dubrovačke´, nove dramske serije Nove TV. Naša sljedeća sugovornica je Jelena Perčin.

Svakog četvrtka u inMagazinu donosimo vam intervju s jednim od glumaca iz ´Zore dubrovačke´, nove dramske serije Nove TV. Naša sljedeća sugovornica je Jelena Perčin. Čime ju je to privukla naša nova serija, kakav je lik koji glumi, sve o kolegama sa seta te kako uspijeva uskladiti poslovne i privatne obveze, otkrila je u intervjuu Ružici Đukić.

InMagazin donosi intervju s Kim Kosanović, 18-godišnjom Zagrepčankom, koja je odnijela pobjedu u finalu velikog svjetskog natjecanja ´The Look of the Year´, održanom u Taormini u Italiji. Mlada ljepotica članica je agencije ´Talia´ Tihane Harapin-Zelepugin, koja modnim vodama pliva oko dvije i pol godine. Za inMagazin je otkrila kako je na prestižnom izboru ljepote uspjela potući konkurenciju.

´Siromašni invalid moli na poklon cipele 46´ – rukom ispisan oglas na tramvajskoj stanici pokrenuo je lavinu dobrote i suosjećanja. Jedan oglas može promijeniti svijet. Potvrđuje to i priča u kojoj se iz samo jednog običnog oglasa rodila velika humanitarna akcija, u kojoj osnovne životne potrepštine razmjenjuju oni koji ih imaju viška s onima koji si ne mogu priuštiti ni najosnovnije. Ekipa inMagazina otkrila je tko stoji iza udruge ´Cipele 46´ te tako iz dana u dan nesebično pomaže svima koji žive u neimaštini.