ČETVRTAK 17.25

Danijel Popović tek je rijetki primjer pjevača s ovih prostora koji je priznao kako financijski ne stoji dobro te je za sebe rekao kako je socijalni slučaj. No, najpoznatiji hrvatski menadžeri koji su svjedočili rastrošnom životu nekadašnjih zvijezda potvrdili su nam kako se danas živi loše. Kažu, svi su mislili da će svakim danom biti sve bolje i više novca, a pokazalo se upravo suprotno. Jedan od razloga je i poražavajuća prodaja njihovih albuma. Nešto veće sume zarade se tek za novogodišnje dočeke, a nitko ne pita, kažu menadžeri, kako estradnjaci žive ostatak godine. Je li situaciju uistinu tako crna, gledatelji će saznati u inMagazinu.

Počela je 46. Zlatna pirueta, najstarije klizačko natjecanje na svijetu. Ekipa inMagazina gledatelje će upoznati s mladim nadama Hrvatske: Petrom Jurić, Emom Lipovščak, Valentinom Mikac i Mateojm Bursić te aktualnom olimpijskom i svjetskom pobjednicom i sedmom najbogatijom sportašicom svijeta, Južnokorejkom Kim Yuna.

Kamere inMagazina gledatelje će odvesti na izbor za muškog i ženskog modela godine. Specifičnost ovog natjecanja je u tome da se gledaju svjetski standardi od izgleda, preko mjera do karaktera. U ovom prilogu gledatelji će saznati tko je i zašto pobijedio na ovom prestižnom natjecanju.