Zatezanje kože lica, silikonske grudi, povećane usnice. Društvo u kojem se ljepota postavlja kao prioritet doprinosi tome da estetska kirurgija sve više uzima maha i ne bira ni dob ni spol.

Mirko Filipović 8. ožujka u zagrebačkoj Areni nastupa na spektakularnoj borilačkoj predstavi Glory 14. Čeka ga "leteći gospodin", Remy Bonjasky, ikona kickboxinga. Mirko Filipović i Remy Bonjansky poznaju se još od 2002. godine, kada su se jedini put susreli u ringu. U razgovoru s našom Ivanom Nanut najbolji hrvatski borac svih vremena izdvojio je najbolje trenutke u karijeri te govori o odnosu sa svojim protivnikom i očekivanjima uoči borbe.

Zatezanje kože lica, silikonske grudi, povećane usnice. Društvo u kojem se ljepota postavlja kao prioritet doprinosi tome da estetska kirurgija sve više uzima maha i ne bira ni dob ni spol. Nije rijetkost ni da osoba razvije ovisnost o estetskim operacijama što vrlo često rezultira nakaradnim i potpuno neprirodnim izgledom. U inMagazinu otkrivamo kako to izgleda kad se domaći i svjetski celebrityji upuste u ekstremne korekcije lica i tijela te do neprepoznatljivosti preurede svoj izgled.

Ekipa inMagazina istražila je kako se općina Krnjak, malo mjesto u okolici Karlovca, priprema za skorašnji koncert Lepe Brene, koji ce se održati na Dan žena, 8. ožujka.

inMagazin vas vodi u šetnju zagrebačkom povijesti! Ekipa inMagazina prošetala je Muzejom grada Zagreba te će vas vratiti u prošlost!