Ekipa inMagazina bila je na koncertu legendarnog Halida Bešlića.

Ekipa inMagazina bila je na koncertu legendarnog Halida Bešlića. Nakon što je četiri puta napunio Arenu Zagreb, Halid Bešlić se ponovno vraća vjernoj zagrebačkoj publici, po prvi put samostalnim koncertima u Lisinskom, 2. i 4. listopada.

Nekima je prvi poljubac davno zaboravljen, no neki ga se i nakon mnogo godina sjećaju s osmijehom na licu. A svojih su se prvih poljubaca pred kamerama inMagazina, među ostalima, prisjetili Iva Balaban, Lejla Filipović te bračni par Ibanez. Tko je strahovao od trudnoće zbog prvog poljupca, a tko ga je izmamio večerom, te kakve je sve pikanterije otkrio inMagazin, gledateljima će reći novinarka inMagazina Sanja Kuzmanović.

Kada se u jednom domu nađu cigleni kamini, 30-ak satova s buvljaka i šarmantne restaurirane fotelje, osjećaj je kao u bajci. Za to je zaslužan vlasnik kuće u Svetoj Nedjelji koji obožava stare predmete. Naime, smatra kako oni imaju dušu i zrače pozitivnom energijom. Većinu je kupio na nekom od sajmova, neke je dobio od prijatelja, a neke je izradio sam. U dom u kojemu svaki kutak odiše originalnošću gledatelje vodi novinarka inMagazina Jelena Prpoš.