U povodu Dana domovinske zahvalnosti na zadarskoj plaži Kolovare održan je malonogometni turnir Oluja kup 2015.

U povodu Dana domovinske zahvalnosti na zadarskoj plaži Kolovare održan je malonogometni turnir Oluja kup 2015. Jednu od utakmica, onu revijalnu odigrali su članovi Poglavarstva grada Zadra i humane zvijezde, među kojima je bio i Dario Šimić. Bivši nogometni reprezentativac tom nam je prigodom ispričao u kakvoj je danas formi, o prinovi u obitelji, sinu Davidu kojeg su on i supruga Jelena dobili prije nekoliko tjedana.

Dubrovnik sve češće postaje odredište brojnih inozemnih državljana koji u želji da svojim uzvanicima pripreme doživljaj za pamćenje upravo tamo izgovore sudbonosno DA. Dosad je grad na jugu ugostio mladence iz većine europskih zemalja, SAD-a, čak i Indije. No trenutačno je najveći porast libanonskih vjenčanja.

Stari zanati, plesovi, srednjovjekovno oružje i bitke samo su dio zanimljivosti koje su zabavile sve okupljene ovog vikenda u Pagu. Naime, već tradicionalnim srednjovjekovnim sajmom željelo se obnoviti stare vrijednosti ovog grada i vratiti se u prošlost. Kako se se nekad kažnjavali kršitelji zakona, koja su pravila paške alke te kako je kroz povijest tekla obrana Paga doznajte u novoj epizodi inMagazina.