Da ljubav ne poznaje granice dokazuje i Osman Mara, bivši košarkaš kojeg je sudbina iz dalekog Malija dovela u Hrvatsku.

Maria i Ana su sestre koje svoju sestričnu Jozefinu toliko vole da ju zovu trećom sekom. Da bi ju razveselile napisale su pismo ekipi inMagazina i pozvale u goste omiljenu im pjevačicu Nedu Ukraden. Kad je Neda čula kako cure pjevaju odvela ih je u studio i nastala je zajednička pjesma. Kako ona zvuči poslušajte u rubrici 'Petkom s Petkom'.

Da ljubav ne poznaje granice dokazuje i Osman Mara, bivši košarkaš kojeg je sudbina iz dalekog Malija dovela u Hrvatsku. Tu je upoznao majku svoje prekrasne dječice Kany i Karima. Odlučio je svoje životno sidro spustiti u Lijepoj našoj i u potpunosti promijeniti svoje životne navike. Kako izgleda život tamnoputog Osmana u Hrvatskoj, zašto je prve tri godine ovdje jeo samo lazanje te koja je osnovna razlika između Hrvatica i žena iz afričke države Mali, pogledajte u emisiji inMagazina.

Punih 16 godina prošlo je od hita Ivane Plechinger ´Mala ptica nebeska´. Danas ova glazbenica leti nekim drugim prostorima. Iako joj je ta pjesma i dalje jako draga te ju je nedavno ponovno otpjevala zajedno sa svojim mušketirima, dvojicom sinova i suprugom, Ivanina prva ljubav trenutačno je posao radijske voditeljice. Stoga je i ekipa inMagazina provela jedan dan s ovom glazbenicom na njezinom radnom mjestu.