Ovotjedno izdanje rubrike inMagazina 'Petkom s Petkom' donosi neobičan susret pjevačice Jasne Zlokić s poštarom iz Hrvatske Kostajnice, koji je njezin najveći obožavatelj.

Nakon što se okitio Porinom za Hit godine, Marko Perković Thompson planira bezbrižno ljeto u društvu svoje obitelji. Pjevač koji s lakoćom puni stadione i redovito ima najprodavanije albume govori o svojim ljubavnim pjesmama, osjećajima, obitelji, ali i kolegama s estrade i planovima za budućnost.

Sara Škugor novo je lice na hrvatskoj glazbenoj sceni, a već je prvim singlom osvojila simpatije publike. Ova mlada i simpatična Šibenčanka sa zagrebačkom adresom tek je počela ostvarivati svoj dugogodišnji san. Sa svojim autorsko-producentskim timom ima velike planove, a dio njih je otkrila ekipi inMagazina.

Ovotjedno izdanje rubrike inMagazina 'Petkom s Petkom' donosi neobičan susret pjevačice Jasne Zlokić s poštarom iz Hrvatske Kostajnice, koji je njezin najveći obožavatelj. Ime mu je Mario Djetelić Tale, 61 mu je godina, a za njegove simpatije prema Jasni Zlokić zna čitavo mjesto. Zato i ne čudi što je Daliboru Petku u pomoć pritekla cijela Hrvatska Kostajnica, ne bi li iznenadila njihovog legendarnog poštara. Za svoj 50. rođendan ovaj lokalni junak dobio je na poklon Jasnin poster s potpisom, a desetak godina kasnije bilo je vrijeme za novo iznenađenje. U petak u inMagazinu pogledajte što je Tale rekao kad je ugledao Jasnu, što kaže supruga Mira te kako je reagirala kad je njezin poster donio u spavaću sobu. Popularna pjevačica okušala se i u ulozi poštarice, a sve to donosi nova epizoda rubrike 'Petkom s Petkom'