U okviru splitske glazbene manifestacije ´San sustipanske noći´ glumac, pjesnik i glazbenik Rade Šerbedžija održao je koncert.

U okviru splitske glazbene manifestacije ´San sustipanske noći´ glumac, pjesnik i glazbenik Rade Šerbedžija održao je koncert. Publika je uživala slušajući Radine životne dogodovštine kroz nježne i sjetne pjesme, a ekipa inMagazina svojim gledateljima donosi djelić atmosfere.

Idealno ljetno štivo ´Kako preživjeti prekid, a da se ne preselite u septičku jamu´ autorice Valerije Novak, zanimljivi je domaći ´chick lit´ te priručnik na temu veza i prekida. Muškarci u njemu mogu saznati što se to zbiva u ženskoj glavi u situacijama prekida, a žene mogu shvatiti da nisu same i da se takve situacije događaju svima bez obzira na okolnosti u kojima žive.

Ljudi u samo sedam sekundi stvaraju stav o svom sugovorniku, pa je stoga vrlo važno ostaviti dobar dojam u svim prilikama, bile one razgovor za posao ili pak prvi spoj. Ekipa inMagazina gledateljima donosi trikove koji će im pomoći u što boljem ostavljanju prvog dojma, ali i kako ga popraviti.