Ususret velikom koncertu koji će 16. listopada održati u splitskoj areni, Zdravko Čolić dao je intervju za inMagazin.

Ususret velikom koncertu koji će 16. listopada održati u splitskoj areni, Zdravko Čolić dao je intervju za inMagazin. Miljenik žena novinaru inMagazina Gordanu Vasilju između ostalog je otkrio i kako je proveo ljeto, kakav je otac i zašto žena drži glavnu riječ u njihovoj kući.

inMagazin donosi TOP 5 odbrojavanje najuzbudljivijih showbizz tajni koje su razotkrivene ovoga ljeta. Novi celebrity par na estradnoj sceni, poznatog pjevača bivša supruga optužila je za zlostavljanje, tajne iza blještavila manekenskog svijeta, predsjednica posvećena tjelovježbi i vanbračna nepriznata djeca... Gledatelji ne smiju propustiti showbizz tajne koje su razotkrivene na vrućim ljetnim temperaturama.

Vrijeme je za putopisne minute koje je najavila ekipa inMagazina. Suradnik inMagazina Zoran Marinović vratio se s proputovanja Indijom. Danas gledatelje vodi u Mumbai, točnije u četvrt u kojoj i danas žive maleni glumci Oskarom ovjenčanog filma „Milijunaš s ulice“. Mnogima će za gledanja ove reportaže zasigurno poteći suze.