U Čakovcu je u tijeku veliko slavlje zvano Porcijunkulovo. Nakon Severine i Plavog orkestra, pred više od 15 000 obožavatelja, nastupila je i klapa Intrade.

Denis Gugić slavodobitnik je 299. sinjske alke. Iskusni alkar, instruktor jahanja i državni reprezentativac u preponskom jahanju, prvu pobjedu odnio je i prije 12 godina. Sa Sinjanima je na dan alke bila i ekipa inMagazina, a kako se tamo provodi prva nedjelja u kolovozu, od priprema za utrku do fešte kod slavodobitnika ne propustite doznati u emisiji.

U Čakovcu je u tijeku veliko slavlje zvano Porcijunkulovo. Nakon Severine i Plavog orkestra, pred više od 15 000 obožavatelja, nastupila je i klapa Intrade. Tomislav Bralić otkrio je za inMagazin kako će proslaviti 30. godišnjicu uspješnog rada klape. Uz brojne koncerte, objavit će i knjigu. Do tada ih čekaju ljetni nastupi po obali, ali i još jedna velika koncertna turneja u Americi.

Višak u kasi, Loša statistika, Popaj i Oliva. To su samo su neka od maštovitih imena magaraca na ovogodišnjim tradicionalnim "Magarećim trkama" u Tribunju. Tvrdoglave kakve jesu, i ovoga su se puta simpatične životinje pobrinule za pregršt zabavnih i nepredviđenih situacija, a svojim jahačima zadale glavobolju. Večer punu smijeha dodatno je začinila Maja Šuput, koja je energičnim nastupom rasplesala više od šest tisuća posjetitelja. Je li pokušala i zajahati magarca, doznajte u inMagazinu.

Poljički soparnik već je dugo dio hrvatske nematerijalne kulturne baštine. Ekipa inMagazina se stoga zaputila prema nekadašnjoj Poljičkoj republici kako bi otkrila tajnu jela starog navodno i više od pola tisućljeća.