Ulice brojnih svjetskih gradova ljeti ožive pod nogama plesača salse. Ekipa inMagazina upoznala je mlade entuzijaste koji žele probuditi prazne zagrebačke ulice u samom jeku turističke sezone i rasplesati ih u vrućim latino ritmovima.

Ulice brojnih svjetskih gradova ljeti ožive pod nogama plesača salse. Ekipa inMagazina upoznala je mlade entuzijaste koji žele probuditi prazne zagrebačke ulice u samom jeku turističke sezone i rasplesati ih u vrućim latino ritmovima. U samo središte hrvatske metropole jučer su izmamili zaljubljenike u ovaj strastveni ples, a djelić atmosfere donosi novinarka inMagazina Maja Ciglenečki.

Gotovo da nema Zagrepčanina koji barem jednom nije posjetio Zoološki vrt koji ove godine slavi 90. obljetnicu. Tim povodom otvorena je izložba posvećena ovoj instituciji koja već gotovo stoljeće uveseljava posjetitelje. Kako je tekao razvoj počevši od tri lisice i tri sove pa sve do više od 300 različitih vrsta životinja koliko ih danas zoo broji, tko su bili njegovi najpoznatiji stanovnici i zašto se dio vrta nekada nalazio i na Trgu bana Jelačića, zna novinarka inMagazina Maruša Stamać.

Ekipa inMagazina bila je i na koncertu Nene Belana koji im je otkrio svoje planove za ljeto. inMagazin gledateljima donosi dio atmosfere s koncerta.