Severina je otvorila manifestaciju Porcijunukulovo u Čakovcu i po tko zna koji put oduševila svoje obožavatelje.

Severina je otvorila manifestaciju Porcijunukulovo u Čakovcu i po tko zna koji put oduševila svoje obožavatelje. Njezin najnoviji hit Uno momento koji ruši sve rekorde slušanosti u cijeloj regiji sasvim je očekivano izazvao najviše reakcija. Severina govori o uspjehu pjesme, ali i detaljima iz svog užurbanog ljetnog životnog tempa.

Bivša Miss Hrvatske Rajna Raguž ne istupa često u medijima. Ipak, samo za kamere inMagazina odlučila je progovoriti o svojoj novoj profesiji, onoj fotografkinje. Talentiranoj je Rajni modna fotografija bila logičan izbor, a već je surađivala s poznatim hrvatskim dizajnerima poput Aleksandre Dojčinović. Kakav je osjećaj biti iza objektiva i i je li zaljubljena te planira li uskoro osnovati obitelj, otkrila je ekipi inMagazina.

Nakon Brazila brat i pomoćnik izbornika Nika Kovača, Robert sa suprugom Anicom stigao je na odmor u Dubrovnik. Sa sobom su doveli i njemačkog nogometnog reprezentativca i igrača Bayerna Bastiana Schweinsteigera. Veselo društvo odmor provodi obilazeći i kupajući se po obližnjim otocima. Od vatrene navijačice Anice ekipa inMagazina doznala je kako se nose s brojnim kritikama zbog neočekivano brzog povratka sa svjetskog prvenstva.