InMagazin donosi intervju s velikim majstorom kuhinje Stevom Karapandžom koji je gostovao i u MasterChefu Nove TV.

Ovogodišnji pobjednik MasterChefa Nikola Lesar odlučio je upustiti se u avanturu života. Na čak dvjesto dana postaje putopisac, koji će na licu mjesta proučavati hranu i kuhinju daleke Kine, Vijetnama, Tajlanda, Malezije, Nepala i Indije. Nikola će gledateljima inMagazina otkriti svoj plan puta, kao i izazove s kojima se namjerava suočiti.

InMagazin donosi intervju s velikim majstorom kuhinje Stevom Karapandžom koji je gostovao i u MasterChefu Nove TV. Legendarni kuhar je u razgovoru otkrio kulinarske tajne te kako se nije puno udaljio od tradicionalne kuhinje, ali i da u svim svojim receptima ima male trikove kojima se služi, bez obzira na to što je njihova receptura poznata iz davnih dana.

Pag i ovo ljeto privlači velik broj ljubitelja dobre glazbe i još boljih provoda. Ekipa inMagazina posjetila je koncert Shapeshiftersa, glazbenog dvojca iza kojeg se kriju Max Reich i Simon Marlin, koji su 2003. svojim hitom ´Lola’s Theme´ pogodili savršenu mješavinu modernog zvuka i nostalgije. Gledatelji će vidjeti kako je prošao njihov veliki koncert na popularnom Zrću!