Ekipa inMagazina pretpremijerno donosi djelić novog hita Jelene Rozge ´Cirkus´.

Ekipa inMagazina pretpremijerno donosi djelić novog hita Jelene Rozge ´Cirkus´. U ekskluzivnom intervjuu za inMagazin, popularna Splićanka osim o novoj pjesmi, na koju će, kaže, mnogi zaplakati, govori i o svom privatnom životu.

Nedostatak vremena i zajednički interesi nerijetko presude da osobe iste profesije završe u vezi ili braku. Naravno, u ovome prednjače osobe koje su pod povećalom javnosti poput glumaca ili pjevača. Ekipa inMagazina istražila je koje su sve zvijezde emotivnu sreću pronašle u partneru koji se bavi istim poslom te koje su dobre, ali i koje su loše strane ovakvih odnosa.

Od istog materijala od kojeg se već više od sto godina izrađuju poznati šestinski kišobrani, dizajnerica Ana Rimac kreirala je crvenu kabanicu. Kaplja, kako joj službeno ime kaže, funkcionalna je jednako kao i kišobran te o njoj nećete razmišljati jeste li je ostavili u trgovini ili tramvaju. Iz starog zagrebačkog obrta u kojoj se izrađuje nadaju se da će ova vesela kišna jakna postati jednako kultna kao i prepoznatljiv simbol Zagreba - šestinski kišobran.