Ekipa inMagazina bila je u studiju s Draženom Zečićem, koji je premijerno otpjevao svoju novu pjesmu ''Tako sam sretan što te vidim''. Popularni Zeko ove godine slavi 25 godina karijere!

Ekipa inMagazina bila je u studiju s Draženom Zečićem, koji je premijerno otpjevao svoju novu pjesmu ''Tako sam sretan što te vidim''. Popularni Zeko ove godine slavi 25 godina karijere koju će okruniti velikim koncertom u Splitu. Miljenik publike je otkrio kako je njegova supruga zbog nervoze oko slavljeničkog koncerta već najavila da će na par mjeseci iseliti iz njihova doma.

Bećari vole život, pjesmu, pokoju čašicu i rijetko kad su kod kuće, no oni Bosutski pravi su romantičari. Ovi tamburaši osim što uživaju u ne toliko tradicionalnom zvuku ovog instrumenta, naprosto obožavaju ljubavne pjesme. Na snimanju jedne takve bila je i ekipa inMagazina, a ovi glazbenici počastili su čime drugim nego pravim slavonskim kulenom.

Nakon duge medijske šutnje Siniša Vuco je odlučio progovoriti u javnosti i to na proslavi svog rođendana gdje je predstavio svoju novu pjesmu i spot u kojem glavnu ulogu igra zanosna Nives Celzijus. U emisiji inMagazin otkrijte što mimo kamera povezuje ovaj neobičan glazbeni par.