Ekipa inMagazina donosi ekskluzivni intervju s kapetanom Hajduka Mariom Maločom koji je prije mjesec dana postao otac kćerkice Tee.

Brenin posjet Zagrebu nakon 4 godine nije obilježio samo koncert, već i druženje sa starim prijateljima i kolegama s estrade. I dok su se naši estradnjaci zabavljali uz čašicu razgovora u frizerskom salonu, na iznenađenje mnogih, pridružila im se i Lepa Brena. Slavne dame uz šampanjac su se prisjetile zajedničkih anegdota i do suza nasmijale sve okupljene.

U novoj humorističnoj seriji ´Dva smo svijeta različita´, ulogu supruge Fadila Opačića, Bahre, glumi izvrsna bosanskohercegovačka glumica Jasna Beri. Ova glumica već 30 godina glumi u kazalištu, serijama i filmovima. Koliko ima sličnosti s Bahrom i koja joj je najdraža uloga, gledatelji će saznati u intervjuu Ivane Nanut.

Zagreb je postao bogatiji za još jedan festival. Riječ je o Jarun Piknik Festivalu kojeg organizatori najavljuju kao mjesto roštilja i dobre zabave. Što će se točno od 1. do 5. svibnja događati na zagrebačkom Jarunu gledatelji će saznati u prilogu Ive Divljaković.

Iako iskreno priznaje da samostalnih nastupa i nema previše, pjevač Duško Lokin s nekoliko svojih prijatelja pjevača, kako tvrdi, održava koncerte na koje dolazi na tisuće ljudi. Tko su oni i kakvu glazbu sviraju gledateljima će otkriti ova glazbena legenda. Lokin tvrdi i da je našao pjevača čiji je glas isti glasu pokojnog Tomislava Ivčića. Čime je još oraspoložio ekipu inMagazina gledatelji će vidjeti u rubrici 'Ispovjedaonica' Ružice Đukić.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju