Davor Gobac upast će na 18. rođendan i slavljenika Tina Grgića ostaviti bez riječi. Sadržaj je to ovotjedne rubrike 'Petkom s Petkom' u kojoj se frontman Psihomodo Popa druži s ekipom tinejđera.

Davor Gobac upast će na 18. rođendan i slavljenika Tina Grgića ostaviti bez riječi. Sadržaj je to ovotjedne rubrike 'Petkom s Petkom' u kojoj se frontman Psihomodo Popa druži s ekipom tinejđera. Gobac je preuzeo inicijativu i odmah zaposjeo roštilj. Kakve je ćevape ispekao, što je poklonio slavljeniku te zašto je njegov dolazak bio toliko bombastičan da je uzbunio cijeli zagrebački Jarun, pogledajte u inMagazinu.

Zagrebački koncert grupe parni Valjak u okviru turneje „Nema predaje“ , 29. svibnja u Domu Sportova postaje humanitarni. Posvećuje se Slavoniji, svima koji trebaju pomoć te će im darovati cjelokupni prihod od koncerta. U ovom trenutku samo takav koncert ima smisla, smatraju članovi Parnog Valjka. Pozivaju sve da zajedno pjesmom pokažu veliko srce za stradale u poplavi. Slavoniji poručuju : „ Nema predaje, niste sami, uz vas smo, ali ne samo sad, već i kad ćete se početi vraćati u svoje domove i ponovno ih graditi“ . Ekipa inMagazina bila je na koncertu.

Zatečena iznenadnom katastrofom koja je zadesila države i poplavljenom obiteljskom kućom u Slavoniji, Iva Čuljak, inače diplomirana novinarka je na jedan kreativan način odlučila zabaviti svoju mamu, dati joj posao u ruke i pomoći obitelji u katastrofalnoj situaciji. Njihova obiteljska kuća je još jedna u nizu potopljenih u katastrofi koja je zadesila tri države. Ivina mama je tako ostala bez posla, a trenutno se nalaze u privremenom smještaju u Zagrebu. inMagazin donosi priču o Ivi i njezinoj obitelji.