Neke od minuta ove emisije rezervirane su za nogometno - manekenski par. Dobri duh splitskih Bijelih, Danijel Stojanović, u sedmomjesečnoj je vezi s prvom pratiljom Miss Dalmacije, Ivanom Gugić.

Neke od minuta ove emisije rezervirane su za nogometno - manekenski par. Dobri duh splitskih Bijelih, Danijel Stojanović, u sedmomjesečnoj je vezi s prvom pratiljom Miss Dalmacije, Ivanom Gugić. Gordanu Vasilju su ovaj 28-godišnji Slavonac i osam godina mlađa Metkovka otvorili dušu i progovorili o njihovoj ljubavi.

Zašto se 16. 17. stoljeće često naziva i mračna prošlost Zagreba otkriva turistička tura ´Gornogradske coprnice´. Naime, na stotine žena, od naroda prozvanih vještica, tada je spaljeno te mučeno na različitim zagrebačkim lokacijama. Priču o njima gledateljima donosi Jelena Prpoš.

U konkurenciji od preko pet tisuća DJ-eva iz svih krajeva svijeta, hrvatska DJ predstavnica Miss Soulfly je zahvaljujući Burn Energy Drinku dobila priliku da zajedno s 18 najtalentiranijih mladih DJ-eva na svijetu provede dva tjedna u Burn studios bootcampu na Ibizi. Tamo ju je posjetio novinar inMagazina Jurica Radović.