U rubrici 'Njeno drugo lice', Dalibor Petko ugostio je Terezu Kesoviju. Glazbena diva govori o nekim od najpotresnijih događaja u svome životu poput smrti svoje majke, odrastanju u siromaštvu, gubitku brata te uvredama s kojima se suočava posljednjih nekoliko godina.

U rubrici 'Njeno drugo lice', Dalibor Petko ugostio je Terezu Kesoviju. Glazbena diva govori o nekim od najpotresnijih događaja u svome životu poput smrti svoje majke, odrastanju u siromaštvu, gubitku brata te uvredama s kojima se suočava posljednjih nekoliko godina. Tereza otkriva i zašto je vrt njen hobi, ali i oaza mira u kojoj pronalazi sebe.

Krinoline optočene biserima, barem u modnom svijetu, odavno su prošlost. U trendu su romantične vjenčanice jednostavnih krojeva Barem tako diktira potpis poznatog dizajnera Ivana Alduka. Za novu kolekciju inspiraciju je pronašao u bajkama, a princeza na snimanju je svjetski poznati model, Lanvinova muza Ana Laura Kapetanović.

inMagazin donosi intervju s Paulom Youngom, autorom bestsellera Koliba koji je prvi put došao u Hrvatsku i družio se s čitateljima.