InMagazin gledatelje će odvesti na gitaristički spektakl jednog od najpoznatijih svjetskih glazbenika – Carlosa Santane.

Pukla je jednogodišnja ljubav između glumice Ane Gruice i nogometaša Kristijana Ipše. Atraktivna Splićanka ekskluzivno je za inMagazin potvrdila da je njihovoj vezi na daljinu došao kraj. U poslovnom životu joj pak sve polazi za rukom. Uz brojne predstave uskoro će snimati još jedan film i mjuzikl za koji su joj pjesmu napisali TBF-ovci, a upisala je i specijalistički studij na Kineziološkom fakultetu.

Ekipa inMagazina donosi intervju s popularnim Dalmatincem, kojeg smatraju jednim od najboljih zabavljača u Hrvatskoj. Riječ je o – Joli. Jedan od najpopularnijih pjevača zabavne glazbe u Hrvatskoj koji uživa u braku, očinstvu i uspješnoj karijeri otkrio je kako odgaja svoje tri princeze te radi li na muškom nasljedniku.

InMagazin gledatelje će odvesti na gitaristički spektakl jednog od najpoznatijih svjetskih glazbenika – Carlosa Santane. Koncert će se održati na zadarskim Jazinama i to na pozornici dugoj čak 18 metara. Gledatelji će osjetiti djelić atmosfere te vidjeti kako su obožavatelji doživjeli nastup svog glazbenog virtuoza.