Trendovi se mijenjaju u svim segmentima života, pa i u plastičnoj kirurgiji. U svojim počecima, odlazak pod nož radi uljepšavanja bio je rezerviran za bogate i slavne.

Trendovi se mijenjaju u svim segmentima života, pa i u plastičnoj kirurgiji. U svojim počecima, odlazak pod nož radi uljepšavanja bio je rezerviran za bogate i slavne. S vremenom su čekaonice počeli sve češće puniti obični ljudi. Najnoviji trendovi pokazuju kako je među njima danas sve više muškaraca. Ta činjenica, kao i nove tehnike te sve veća upotreba botoxa, doveli su do potpuno novog poretka najtraženijih plastičnih zahvata u Hrvatskoj. Kako on danas izgleda istražila je ekipa inMagazina.

inMagazin donosi intervju s Majom Šuput, koja je kao Robin Thicke odnijela treću pobjedu u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'. Maja otkriva inMagazinu je li to očekivala te kako je proslavila svoju pobjedu.

Ekipa inMagazina posjetila je eko imanje splitskog agrotehničara kojemu je najveći san vratiti život u sela Dalmatinske zagore. Njegov ''botanički vrt'' najpoznatiji je po bundevama, a na oko 6 hektara uspijeva uzgajati čak 20-ak vrsta: od japanske bundeve hokaido do novije sorte ibiza koja ima okus meda.