Preplanuli ten, sol u kosi i lepršave haljinice... Nema te žene koja ne voli ljeto, a vruće mjesece sada možete začiniti i s 5 stiliziranih komada modnog dvojca Envy Room.

Kad se jednima smrkne, drugima svane. To će vam najbolje dočarati i pregled dnevnih aktualnosti u kojem vam donosimo novu tajanstvenu ljubav tenisača Borne Ćorića i rođendansko iznenađenje kojim se pohvalila Tajči s jedne strane, dok se, s druge strane, Josipu Kataleniću produljuje istražni zatvor, a poznati pjevač priznaje svoju naglu narav i problem s alkoholom. 

Preplanuli ten, sol u kosi i lepršave haljinice... Nema te žene koja ne voli ljeto, a vruće mjesece sada možete začiniti i s 5 stiliziranih komada modnog dvojca Envy Room. Isprobale su ih dame iz domaćeg javnog života i otkrile svoje male trikove kako i na visokim temperaturama izgledati besprijekorno bez obzira na godine. S Bojanom Gregorić, Sementom Rajhard i Andreom Andrassy družio se naš Davor Garić.

Rudarska greblica, Bregofska pita, Poljički soparnik, samo su neki od tradicionalnih kolača uvrštenih na popis nematerijalnih kulturnih dobara Lijepe naše. Njihove recepture njeguju se stotinama godina te su na ponos svojem kraju. Koji sastojci ih čine ovako priznatim te kako su se ova jela razvijala iz siromašnih u blagdanske poslastice, otkrijte u današnjem inMagazinu.

Za Radnu akciju nema predaha. Najveći izazovi za njih su mačji kašalj pa ih tako ni loše vremenske prilike nisu zaustavile u preuređenju doma Paunović. Derutni i vlagom napadnuti zidovi skrivaju tužnu priču peteročlane obitelji. Osim na njihova, pokucali smo na vrata obitelji Volić i provjerili kako su se snašli u novom domu.

Hotelske terase sinonim su za ukusna jela, vina i romantičnu glazbu. Tako je bilo i na jučerašnjem opatijskom koncertu Jacquesa Houdeka koji nam je povjerio kako je njegov najveći uzor legendarni Ivo Robić. Također, našoj ekipi je otkrio i što, prema njegovu mišljenju, nedostaje hrvatskoj glazbenoj sceni te kako mu je izgled pomogao na početku karijere. 

Dok se ekipa ''Petkom s Petkom'' priprema za nova iznenađenja, skupili smo najbolje trenutke ovogodišnje sezone. Minea kao školska učiteljica, Goran Karan kao instruktor aerobika, rođendan uz Petra Grašu, prosidba uz Ivana Zaka - samo su neki od nezaboravnih trenutaka na koje ćemo vas podsjetiti.

Osmi put zaredom u Rovinju će se održati Weekend Media Festival, koji se može pohvaliti titulom najvećeg regionalnog festivala komunikacija. Ovogodišnje izdanje pokriva različite teme - od medija, marketinga i showbizza do ključnih poslovnih pitanja u komunikacijskim, medijskim i drugim industrijama. Što očekuje sve željne znanja, ali i dobre zabave, provjerila je Maja Perica.

Na koje sve načine u domaćinstvu možete iskoristiti sodu bikarbonu doznat ćete u današnjem nastavku Jadrankinih kućnih čarolija.

Kremaste tiramisu ploške Podravkin su prijedlog za slatki vikend.