Jedna od najtraženijih regionalnih zvijezda Severina vješto kombinira majčinske obaveze, zaljubljenost i pregršt poslovnih obaveza.

Jedna od najtraženijih regionalnih zvijezda Severina vješto kombinira majčinske obaveze, zaljubljenost i pregršt poslovnih obaveza. Najavila je skorašnje vjenčanje ali i novi album koji će u potpunosti posvetiti dečku Igoru. Seve već sada zna gdje će nastupiti u najunosnijoj večeri svakog pjevača, na dočeku Nove godine, ali i kada će izgovoriti sudbonosno DA! 

Početkom kolovoza, na više lokacija u Hrvatskoj počelo je snimanje trilogije 'Winnetou', remakea kultnih filmova o indijanskom poglavici iz plemena Apača i njegovom prijatelju Old Shatterhandu koje je u svojim romanima stvorio njemački književnik Karl May. Ekipa inMagazina uputila se u obilazak seta koji uključuje snimanje akcijskih prizora u indijanskom selu.

Ekipa inMagazina bila je u muzeju oldtimera Šardi u kojem se može razgledati blizu stotinjak starih prijevoznih sredstava - od bicikla i motorkotača do automobila i traktora, a izloženo je i staro vatrogasno vozilo te tramvaj. Vlasnik je posebno ponosan na svoju kolekciju od pet čeških automobila marke Tatra proizvedenih u razdoblju od 1931. do 1969. godine.