Svi je znaju kao kraljicu aerobika, no Nataša Bebić nekoć se profesionalno bavila košarkom igrajući u tadašnjoj reprezentaciji te u francuskim klubovima. Priču o ovoj neobičnoj Splićanki donosi vam Dalibor Petko.

Svi je znaju kao kraljicu aerobika, no Nataša Bebić nekoć se profesionalno bavila košarkom igrajući u tadašnjoj reprezentaciji te u francuskim klubovima. Sestra boema Tome Bebića u rubrici 'Njeno drugo lice' govori o ozljedi koljena, zašto joj je vožnja autom hobi te što joj je donio sportski život. Otkriva i zašto nikada ne skida naočale, a po prvi puta nakon dugo vremena pokazala je svoje oči. Priču o ovoj neobičnoj Splićanki donosi vam Dalibor Petko.

inMagazin donosi intervju s devetnaestogodišnjim inovatorom iz Nizozemske. Naime, Boyan Slat izumio je sustav za koji tvrdi da bi mogao počistiti oko 20 milijuna tona plastičnog otpada u svjetskim oceanima. Ovaj talentirani student strojarstva posjetio je Hrvatsku pa je za inMagazin objasnio kako bi funkcionirao „Stroj za čišćenje oceana“.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju