Miroslav Škoro i dalje je vrlo aktivan na našoj glazbenoj sceni, radi za sebe i ostale izvođače te je nedavno nastupio na festivalu u Požegi, a uskoro ćemo ga slušati i na predstojećem Rujanfestu.

Miroslav Škoro i dalje je vrlo aktivan na našoj glazbenoj sceni, radi za sebe i ostale izvođače te je nedavno nastupio na festivalu u Požegi, a uskoro ćemo ga slušati i na predstojećem Rujanfestu. Ovih se dana poznati glazbenik zatvorio u studio, a upravo tamo ga je posjetila i ekipa inMagazina. Osim o glazbi i planovima koji slijede, raspričao se i o privatnom životu.

Član ovogodišnjeg žirija Vukovarskog filmskog festivala bio je proslavljeni srpski glumac Miki Manojlović. S ekipom inMagazina sasvim je otvoreno pričao o predstavi ´Dok nas smrt ne razdvoji´ nastaloj prema komadu Mire Furlan, u kojoj se ostvario kao glumac i redatelj. Kako komentira filmove domaće i inozemne produkcije, ali i ljubav, nepresušnu temu razgovora, gledatelji će saznati u inMagazinu.

Hrvatski festival slastica ´Slatki gušti´ dobio je svoj nastavak. Nakon proljetnog izdanja, zagrebački park Zrinjevac ponovno je bogatiji za pregršt čokoladnih i kremastih delicija koje su užitak za svako nepce. Festival je započeo natjecanjem u ispijanju čokoladnog shakea, nastavio se obilaskom štandova poznatih slastičarnica uz poštivanje samo jednog pravila: zbrajanje kalorija nipošto nije dozvoljeno.