Maturalna večera važan je trenutak u životu svake srednjoškolke. Vrijeme dugoočekivane večeri za svaku djevojku popraćen je nerijetko i stresnim trenutcima poput onoga kako odabrati idealnu haljinu.

Maturalna večera važan je trenutak u životu svake srednjoškolke. Vrijeme dugoočekivane večeri za svaku djevojku popraćen je nerijetko i stresnim trenutcima poput onoga kako odabrati idealnu haljinu. Trendovi, boje i krojevi mijenjaju se iz sezone u sezonu. Poznate domaće dizajnerice priskaču u pomoć svojim savjetima u prilogu Lane Samaržije.

Koliko ste puta tek promrmljali nešto umjesto ponekog stiha koji ne znate ili ste ga, pak, potpuno krivo otpjevali? Ponekad i sami izmislimo svoj tekst, a brojni domaći hitovi protumačeni su sasvim pogrešno, često nelogično i znatno drugačije od onoga kako su ih zamislili njihovi tekstopisci. InMagazin donosi koje stihove većina nas pjeva pogrešno i hoćemo li se i mi pronaći u jednom od njih.

Nekad najpoznatija koreografkinja u državi, Tihana Škrinjarić, prisjeća se svojih najvećih projekata - otvorenja Olimpijskih igara u Sarajevu i proslava Titovih rođendana. U rubrici 'Njeno drugo lice' saznajte zašto se nikada nije voljela eksponirati, zbog čega joj je nedostajalo samopouzdanja, kako je bilo odrastati u umjetničkoj obitelji te zašto se tri puta udavala. Tihana otkriva i tko je s estrade bio najbolji, a tko najgori u plesu.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju