Svjetske zvijezde okupirale su Hrvatsku. Holivudska glumica Demi Moore, odmah nakon što je sletjela u Dubrovnik, automobilom je produžila za Hvar.

Svjetske zvijezde okupirale su Hrvatsku. Holivudska glumica Demi Moore, odmah nakon što je sletjela u Dubrovnik, automobilom je produžila za Hvar. U isto vrijeme talijanska glumica Monica Bellucci, koju svjetski mediji često proglašavaju jednom od najljepših žena na svijetu, s kćerima je šetala Stradunom. Glumica je u pratnji dvojice drskih i neugodnih tjelohranitelja stigla iz Trebinja u kojem snima film.

Severina je nastupom u Primoštenu raspametila svoju publiku. Koncert joj je bio posebno važan jer je upravo ondje održala svoj prvi nastup. Za naše kamere prisjetila se tog srednjoškolskog razdoblja, ali i spričala kako joj trenutačno ništa ne može poremetiti sreću.

14. put zaredom ugasila su se svjetla na zadarskoj rivi kako bi se mjesec pokazao u svojoj punoj raskoši te kako bi mogla započeti Noć punog miseca. Festival je to hrane, kulture i običaja zadarskog kraja pa turisti mogu uskočiti u vremeplov i vidjeti kako je zadarsko područje živjelo u nekim starim vremenima.