´Rašeljka i druge žene´, naziv je nove zbirke priča Milane Vlaović. Kao bivša supruga nogometaša, ali i spisateljica čija je ovo treća knjiga, odlučila je napisati knjigu o svijetu koji je živjela.

´Rašeljka i druge žene´, naziv je nove zbirke priča Milane Vlaović. Kao bivša supruga nogometaša, ali i spisateljica čija je ovo treća knjiga, odlučila je napisati knjigu o svijetu koji je živjela. No ako očekujete priče iz bajki, okupane šampanjcem, glamourom i putovanjima obučenim u najskuplje brandove, grdno se varate.
Premda čitateljska publika najčešće ne pamti imena ilustratora, a s medijske su strane oni poprilično nevidljiva bića, njegovo je ime ipak odjeknulo u javnosti. On je Tomislav Torjanac. Ilustrirao je Grgu Čvarka, Antuna Tuna i Pijev život, a priču o njemu donosi Iva Divljaković.

Kako nastaju reklame? Na što sve njihovi kreatori moraju misliti? Postoje li zabranjene riječi, boje te zvukovi kada je njihovo stvaranje u pitanju? Sve to i još puno toga o oglašavanju može se saznati na Danima komunikacija koji se od 16. do 19.5. održavaju u Rovinju. Do tad gledatelji mogu uživati u posebno izrađenim minutama i priči Ivane Tomić.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju