Jedna od zvijezda nekadašnjeg talent showa Story Supernova, Ivana Radovniković, svoju je veliku ljubav upoznala upravo zahvaljujući glazbi.

Jedna od zvijezda nekadašnjeg talent showa Story Supernova, Ivana Radovniković, svoju je veliku ljubav upoznala upravo zahvaljujući glazbi. Pjevačica se uskoro sprema uploviti u bračnu luku s dugogodišnjim partnerom i zaručnikom Stjepanom. Tim povodom Ivana je ekipi inMagazina otkrila detalje nadolazeće svadbe u Istri, kako je dijeliti privatan i poslovan život sa snažnijom polovicom te tko je u vezi romantičar.

Tradicionalna neretvanska brudetijada i ove je godine u Opuzen privukla tisuće posjetitelja. Na natjecanju u pripremanju najvećeg specijaliteta ovog kraja, brudeta, snage su odmjerile čak 22 ekipe. Ljuti specijalitet od žaba i jegulja oduševio je i strane posjetitelje, a tko je na kraju večeri slavio uz najbolje ocijene žirija doznajte u priči s juga. inMagazin donosi ekskluzivni intervju sa članovima finskog rock benda HIM. Uoči dolaska na Schengenfest hrvatskim fanovima su obećali nezaboravan koncert, a neki od njih su otkrili kako su im srca zarobila Hrvatice.