Ekipa inMagazina je bila na otvorenju Motovun Film festivala. Po prvi put ove godine dio projekcija seli se na susjedno buzetsko brdo.

Ekipa inMagazina je bila na otvorenju Motovun Film festivala. Po prvi put ove godine dio projekcija seli se na susjedno buzetsko brdo. Gledatelji će saznati koji su sve filmoljupci uživali u ovogodišnjim motovunskim hitovima pod zvjezdanim nebom!

Što je posao ton majstora? Što je sve potrebno napraviti kako bi se pjesma pjevača našla u glazbenom eteru? Koliko je zahtjevno raditi na filmu? Sve tajne ovog posla otkrio je iskusni ton majstor Miljenko Pušić, koji je zaslužan za savršeni ton višestruko nagrađivanog 'Haliminog puta' u režiji Arsena Antona Ostojića.

Nije novost kako mladi, obrazovani ljudi teško dolaze do posla. No, jedna profesorica likovne kulture i umjetnosti našla je zanimaciju za sebe. Naime, ona izrađuje torbice od plastificiranog papira na način izmišljen u Meksiku prije više stotina godina. Za njima su već poludjele hrvatske trendseterice, a narudžbi ima toliko da ih jedva stiže isporučiti.