SRIJEDA 17.25

Slavljeničku godinu popularni pjevač Mladen Grdović obilježit će velikom koncertom pred zadarskom publikom, i to na Valentinovo. Mladen Grdović ove godine slavi 35 godina svoje karijere, a tako značajnu obljetnicu proslavit će koncertom na kojem će nastupiti i brojni gosti poput Mate Bulića, Kića Slabinca, Zorana Jelenkovića....Ekipa inMagazina donosi intervju s poznatim pjevačem.

Saša Broz, redateljica i ravnateljica riječke Opere, ovih će dana redateljski debitirati u HNK-u Split. Riječ je o predstavi ´Libreto´, koju će prema tekstu poznate filmske redateljice i scenaristice Irene Škorić uskoro premijerno izvesti splitska Drama, na sceni Gradskog kazališta lutaka. Sve ovo bio je povod ekipi inMagazina kako bi intervjuirala glumce iz predstave.

Brojna publika velike glazbene legende Zdravka Čolića napokon je došla na svoje. Na 14. studijskom albumu ´Vatra i barut´ nalazi se 12 novih pjesama, a Čolić se i ovaj put, kao i na prethodnim albumima, prihvatio gitare. U novoj emisiji gledatelji će vidjeti intervju s ovom glazbenom legendom!