inMagazin gledatelje vodi na zagrebačku premijeru filma „Savršeni dan“ koji je svoju svjetsku premijeru imao na Cannes film festivalu.

inMagazin gledatelje vodi na zagrebačku premijeru filma „Savršeni dan“ koji je svoju svjetsku premijeru imao na Cannes film festivalu. Uz holivudska lica, u filmu glume i hrvatski glumci poput Gorana Grgića i Antonia Franića!

Ekipa inMagazina gledateljice vodi na mjesto na kojemu mnoge od njih nikada nisu bile - na set snimanja reklamne kampanje za muško donje rublje! U tom raju za ženske oči, savršeno isklesani muškarci bez srama paradiraju samo u gaćicama. No, kažu modeli, toliko su naviknuli na to da im nije nimalo neugodno. Koliko zarađuju, vole li dame više pločice ili pivski trbuščić i osjećaju li se samo kao predmet požude, domaći su modeli otkrili samo za inMagazin.

Ekipa inMagazina donosi intervju s modnom dizajnericom Melitom, suprugom glazbenika Harisa Đinovića, koja je kamerama inMagazina pokazala svoju kolekciju te govorila o tome kako i holivudska zvijezda Sharon Stone nosi njezine haljine!