inMagazin vodi vas u Indiju. Druga najmnogoljudnija zemlja na svijetu krije prizore koji oduzimaju dah. Od nadahnjujućih ljepota prirode do životnih priča koje tjeraju suze na obraze.

Kuharice svih vrsta, dimenzija, oblika pa čak i one za koje uopće ne možete ni zamisliti da postoje, dio su kolekcije zagriženog skupljača ovih knjiga Zlatka Puntijara. Recepte i godine kada su ispisani, ovaj ugostitelj sipa kao iz rukava, jer, kaže, povijest je oduvijek njegova strast. Od dvije tisuće kuharica, ekipi inMagazina posebno se svidjela ona najmanja na svijetu.

inMagazin vodi vas u Indiju. Druga najmnogoljudnija zemlja na svijetu krije prizore koji oduzimaju dah. Od nadahnjujućih ljepota prirode do životnih priča koje tjeraju suze na obraze. Siromaštvo, erotski hramovi, dogovoreni brakovi, sve je to Indija. Prvi kontakt s Indijom ekipi inMagazina bio grad Varanasi, sveti grad na obali rijeke Ganges.

Romantigice, krtz, ban kišobran ili Jobotichi. Možda vam na prvu ne zvuči poznato, no to su nazivi vrlo zanimljivih dizajnerski hrvatskih suvenira. U tek otvorenoj suvenirnici domaćeg produkt dizajna, okupilo se četrdesetak dizajnera s jasnom misijom, ponuditi suvenire koje će osim uspomena s putovanja, turisti ponijeti kući i moći koristiti u svakodnevnom životu. Koristeći primjerice krtz- nožić za orahe, koji je ujedno osvojio i nagradu za najbolji suvenir, teško da se neće sjećati lijepih trenutaka provedenih u Zagrebu i Hrvatskoj.