Nakon vjenčanja s predsjednikom HDZ-a, Ana Karamarko se prvi put pojavila na nekom javnom događanju. Unatoč pretrpanom rasporedu, gospođa Karamarko nije željela propustiti izložbu Nenada Sovilja, prijatelja i dizajnera kojeg prati godinama.

Nakon vjenčanja s predsjednikom HDZ-a, Ana Karamarko se prvi put pojavila na nekom javnom događanju. Unatoč pretrpanom rasporedu, gospođa Karamarko nije željela propustiti izložbu Nenada Sovilja, prijatelja i dizajnera kojeg prati godinama. Spektakularna izložba povodom desete godišnjice njegova rada OKupila je gotovo cijelu hrvatsku showbizz scenu pa možemo reći da se radi o jednom od najznačajnijih društvenih događaja ove godine.

''Daj djevojci prave cipele i osvojit će svijet'', rečenica je koju je davnih dana izgovorila Marylin Monroe. Čini se kako je i danas ostala glavna mantra u glavama mnogih žena. Ni naše dame nisu imune na centimetre koji život znače, a katkad na njih bez razmišljanja potroše cijelu plaću. Čija se kolekcija približava onoj najpoznatijoj s potpisom Imelde Marcos i skrivaju li nove cipelice od svojih muževa, doznajte u današnjoj emisiji.

Ankica Dobrić godinama prakticira neinvazivne zahvate kojima uspješno briše godine s lica. Poznata 56-ogodišnja glumica nije mogla odoljeti ni najnovijem nekirurškom faceliftingu, kojem se podvrgnula pred našim kamerama.

Ekipa In Magazina obilazi cijelu Lijepu našu kako bi pronašla novu Miss Hrvatske. Dama koja će se okruniti titulom najljepše Hrvatice našu će zemlju predstavljati na 65. Izboru Miss svijeta u Kini krajem godine. Za svoje mjesto u finalu Miss Hrvatske borile su se i Slavonke te otkrile standarde ljepote u zlatnoj ravnici. S ljepoticama se družio naš Davor Garić, no nije imao jednostavan zadatak. Naime, pobjednica je na njemu demonstrirala svoje znanje borilačkih vještina.

Nakon što su promijenili povijest hrvatskog filma, ekipa Matanićeva Zvizdana vratila se iz Cannesa prepuna dojmova. Redatelj i glavni glumci s nama su podijelili najuzbudljivije trenutke s filmskog festivala, od susreta s velikim zvijezdama do nezaboravnog partija o kojem se govorilo danima. Dalibor Matanić nam je otkrio kako kreće u pohod na jednu od najprestižnijih filmskih nagrada.

U današnjem Time outu pogledajte kako je europska prvakinja u karateu Ana Lenard deklasirala čak i Chucka Norrisa, ali i doznajte zašto se prvi put javno ispričala sestri blizanki.

Uz jedan od najljepših zalazaka sunca na svijetu, predstavljen je Korlat Rose, vino koje nastavlja niz nagrađivanih vina odnjegovanih na položaju Korlat pokraj Benkovca.

Modni dodaci strast su žena diljem svijeta. Efektnim cipelama i torbom možemo začiniti baš svaku odjevnu kombinaciju. Savjete kako spojiti praktično s upečatljivim za vruće ljetne dane ne propustite pogledati u današnjem inMagazinu.

U Podravkinoj vas kuhinji danas očekuje Mišel Tokić koji će vam pokazati kako se priprema ukusna manistra s bobom. Dobar tek.