Zagrijavanje za SP je počelo. Članovi kluba navijača “Uvijek vjerni” snimili su navijačku pjesmu za nastup Hrvatske na SP-u u Brazilu.

Zagrijavanje za SP je počelo. Članovi kluba navijača “Uvijek vjerni” snimili su navijačku pjesmu za nastup Hrvatske na SP-u u Brazilu. Dugogodišnji članovi kluba navijača "Uvijek vjerni", Branimir Mihaljević i Fayo autori su pjesme „Ovo je Hrvatska“. Brojni glazbeni elementi bit će sastavni dio ambijenta najveće FAN zone u ovom dijelu Europe, na Trgu bana Josipa Jelačića. Ekipa inMagazina donosi sve detalje.
Klapa Kampanel je nedavno snimila novu pjesmu „Moja ljube, lipi cvite moj“. Dirljivu skladbu koja pjeva o vječnoj ljubavi u orginalu izvodi Doris Dragović, no voditelj klape Miro Trgo ju je odlučio prepjevati i posvetiti svojoj prerano preminuloj supruzi. Prije tri godine izgubio je voljenu suprugu, nekoliko dana nakon što je njihova malena obitelj dobila najvažnijeg člana, kćerkicu Milu. Danas, nekoliko godina nakon se pjesmom prisjeća svoje voljene. Za pjesmu je snimljen i videospot u kojem naslovnu ulogu igra Mirina trogodišnja kćerkica Mila. Dirljiva priča samohranog oca i glazbenika priča je o vječnoj ljubavi.
Ivana Habazin je studentica čak dva fakulteta, teologije i prava. No to nije najbolje čime se može pohvaliti. Naime, nedavno se okrunila titulom svjetske prvakinje u boksu i ostvarila san za koji se napornim treninzima i velikim odricanjima svakodnevno borila. Boks joj je velika ljubav, ali i način kako ostvariti svoj san o osnivanju doma za nezbrinutu djecu. Naime, planira novcem zarađenim od borbi pomoći djeci bez roditelja jer je i sama iskusila život u domu.