Jelena Rozga otkrila je kako je spremna za majčinstvo te da se na spomen djeteta odmah raznježi. S pjevačicom je ekipa inMagazina razgovarala nakon njezinog koncerta u Primoštenu gdje je premijerno otpjevala svoju novu pjesmu "Život je čudo".

Jelena Rozga otkrila je kako je spremna za majčinstvo te da se na spomen djeteta odmah raznježi. S pjevačicom je ekipa inMagazina razgovarala nakon njezinog koncerta u Primoštenu gdje je premijerno otpjevala svoju novu pjesmu "Život je čudo". Osim o ulozi majke, Jelena je otkrila i kako joj je bilo pjevati za čak 100 000 ljudi na njezinu najvećem koncertu ikad.

Dodjelom nagrada 'Zlatna Arena', završen je najdugovječniji festival nacionalnog filma na svijetu, Pulski festival. Najviše pozlaćenih kipića osvojio je, baš kao i prije sedam godina na istom mjestu, redatelj Kristijan Milić s filmom ratne teme - "Broj 55". Nakon Pule, ljubitelji filma i dobre zabave preselili su se u istarski gradić Motovun gdje upravo traje 17. filmski festival. Ekipa inMagazina razgovarala je s dobitnicima Zlatnih arena te je provjerila kakva atmosfera vlada u Motovunu.

Nakon što je za vrijeme odmora u Novom Vindolskom nespretno pala i slomila desni ručni zglob te lijevi lakat, Lepa Brena je hitno prevezena u ortopedsku bolnicu u Lovranu gdje je operirana. Iz bolnice poručuju da se Lepa Brena osjeća dobro te da će kući biti puštena za nekoliko dana. Pjevačica će morati nositi gips najmanje 6 tjedana, što znači kako sljedećih nekoliko mjeseci neće nastupati. Detalje priče koja je odjeknula čitavim Balkanom pogledajte u emisiji.