UTORAK 17.25

Zašto pizza kod kuće nikad ne ispadne tako dobro kao u restoranu? Stručnjaci kažu kako je presudan faktor na putu do savršene pizze tijesto, a sastojci su tek sporedni. U novoj emisiji gledatelji će saznati može li se kod kuće napraviti tijesto kao u pizzeriji, treba li koristiti oštro ili glatko brašno, suhi ili svježi kvasac te kako postići što višu temperaturu u pećnici. Ekipa inMagazina svojim će gledateljima donijeti zlatna pravila uz koja će kod kuće moći napraviti savršenu pizzu.

I dok se mnoge javne ličnosti vole pojavljivati na društvenim događanjima sa svojim suprugama, ima i onih koji nisu tome vični, odnosno bračni život drže podalje od medija. InMagazin otkriva koje to poznate osobe svoje supruge otkrivaju od očiju javnosti. InMagazin donosi intervju s članovima benda Gazde koji su progovorili o svojoj karijeri, obožavateljicama koje ih već godinama prate i novim pjesmama.