Nives Celzijus vraća se na glazbenu scenu

Ekipa inMagazina ovog se tjedna zaputila u srednju Poljoprivednu školu u Zagrebu. IV. b razred odlučio je iznenaditi svoju najmlađu kolegicu, Dariju Kojnok i potruditi se da nikad ne zaboravi 18. rođendan. Slavonku, rodom iz Lipovljana, njeni su prijatelji uz pomoć voditelja Dalibora Petka vratili u njeno rodno mjesto, pozvavši u goste njezin omiljeni tamburaški sastav, Slavonske lole. Prava fešta čeka vas u ovotjednom izdanju rubrike 'Petkom s Petkom'.

Kamere inMagazina bile su i na drugoj večeri Fashion hr-a. Martina Felja, Aleksandar Žarevac, Krie Design,Ivica Skoko, samo su neki od dizajnera koji su predstavili novu kolekciju, a koje su poznate osobe došle podržati svoje omiljene dizajnere pogledajte u emisiji inMagazina.

Nives Celzijus vraća se na glazbenu scenu. Nakon što je usprkos dugogodišnjoj sudskoj bitci uspjela izboriti zasluženu nagradu Kiklop i nakon što je sve iznenadila svojim kulinarskim umijećem u Celebrity Masterchefu, lijepa Nives ima i novu pjesmu. Uvijek atraktivna pjevačica i spisateljica, majka i supruga, sve je bez daha ostavila na promociji svog novog singla koju nisu propustila ni mnoga poznata lica.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju