Sophia Loren ekskluzivno za inMagazin. Nenad Hervatin imao je čast družiti se u Genovi s kumom broda, najnagrađivanijom talijanskom glumicom u povijesti.

U Genovi je kršten najveći europski cruiser, te treći po veličini luksuzni brod na svijetu. Nenad Hervatin imao je čast družiti se u Genovi s kumom broda, najnagrađivanijom talijanskom glumicom u povijesti, Sophijom Loren. Veliki intervju sa zvijezdom donosi nedjeljno izdanje inMagazina, a Hervatin će za početak gledatelje odvesti na putovanje po 18 čudesnih paluba ovog morskog plutajućeg dragulja koji sljedeće ljeto dolazi i u Dubrovnik.

Sudeći prema reakcijama domaće javnosti, Eurosong će ove godine biti zanimljiviji no ikad. Prvi je šok izazvan objavom da imamo pjesmu, ali ne i izvođače, potom da je riječ o klapi sastavljenoj od članova drugih klapa, a šećer na tortu predstavljala je osmišljena koreografija. Imamo li se nakon posljednja dva neulaska u finale ove godine ipak pravo nadati boljem rezultatu, istražio je Saša Knežić.

Za predstaviti ovu mladu damu dovoljno je samo reći da je nakon dvostrukog osvajanja ´Australian Opena´ postala prva juniorska tenisačica svijeta. Petnaestogodišnja Ana Konjuh već četiri godine živi sama, za ispite u dopisnoj školi uči između mečeva i sretna je što je zbog njenog uspjeha prepoznaju na ulici. Skromnu i simpatičnu mladu tenisku nadu gledateljima će predstaviti Saša Knežić.