inMagazin donosi TOP 5 najzabavnijih celebrity trenutaka koji su obilježili ljeto 2015.

inMagazin donosi TOP 5 najzabavnijih celebrity trenutaka koji su obilježili ljeto 2015. Rode su u mnoge zvjezdane domove donijele prinove, a velike svjetske zvijezde posjetile su Jadransku obalu, no nisu se svi oduševili. O kojem se zvjezdanom paru najviše govorilo te koja je domaća osoba zaslužila titulu najhrabrijeg povratnika u medije, gledatelji mogu saznati u prilogu s ljestvicom najzabavnijih celebrity trenutaka ovog ljeta, koji donosi novinar inMagazina Davor Garić.

Zbog isušivanja močvara, upotrebe pesticida, ali i klimatskih promjena, populacija jegulja dramatično se smanjuje. Kod nas, jegulja je najpoznatija na ušću Neretve, gdje se razvio cijeli niz specijaliteta. Domaći u neretvanskom kraju zato love, kako kažu, pomalo. Ne žele da daleko poznati brudet od jegulja i žaba postane dio neretvanske povijesti. U lov na jegulje i žabe a potom i pripremu autohtonog jela - brudeta od jegulja i žaba – gledatelje vodi novinarka inMagazina Lana Samaržija.

Jahta
koja izgleda poput podmornice, vojnog broda ili ona koju pokreće solarna energija - sva ova čudna plovila mogla su se vidjeti na Jadranu. Imati svoju jahtu stvar je prestiža među uspješnim poslovnim ljudima, a ostalima ostaje uživati u njihovim ekscentričnim idejama kada na njima uplove u Jadransko more. Ekipa inMagazina otkrit će tko su vlasnici ovih neobičnih plovila, od kojih neka kao dodatnu opremu imaju i podmornice te projektile za obranu od mogućeg napada.